Menu

header photo

 

Dromen, dromen, dromen...

Droom je af en toe heel even weg…? Nippen aan een glaasje wijn, fris of een biertje. Een fijn muziekje op de achtergrond en bijpraten met je vrienden. Of misschien liever totaal losgaan op de dansvloer… Het kan allemaal! Wij zorgen voor de perfecte muziekselectie en de rest is aan jou! Laat je verrassen door onze vrolijkheid.

Fiesta Alegria is een Latin organisatie bureau met als doel, om uw feest, verjaardag, personeelsfeest, afstudeerborrel of trouwfeest een Zuid-Amerikaans tintje te geven!

Wij draaien heerlijke muziek van Salsa naar Kizomba en van Bachata naar Cumbia, u zegt het maar! Wij zijn drie DJ's met een enorme passie voor muziek, onze muziek is zeer gevarieerd en zelfs Hollandse hits staan in onze playlists standby...

Fiesta Alegria is een groep vrijwilligers die het organiseren van feesten (fiesta) erg leuk vinden.
De vaste basis is Multi Cultureel Centrum de Wijert, met goede muziek, drankjes en Zuid-Amerikaanse hapjes.

Verder zijn wij ook in te huren voor allerlei feesten. Kortom wilt u eens iets anders, neem dan contact met ons op voor het maken van een eerste kennismaking. Hasta Pronto!

 

Wil je graag meer informatie, over b.v. de feesten of het huren van ons team? Stuur dan even een e-mail naar:  hetvrolijkstefeest@gmail.com